De Klussenier Dimitri van Beek

De Klussenier Dimitri van Beek
De Klussenier Dimitri van Beek

Het Rif 25
2134 ZN Hoofddorp

Dien uw aanvraag in »

023 785 07 66
06 2940 0066
dimitrivanbeek@klussenier.nl

Ingeschreven bij de KvK onder nummer 34330480

  Ook nu sta ik voor u klaar. Uiteraard volgens de richtlijnen van het RIVM. Neem gerust contact met mij op.

Even voorstellen

Woont u in de omgeving van Hoofddorp, Haarlem,Amsterdam of Amstelveen? Hecht u waarde aan kwaliteit en waardeert u een vakman die klantvriendelijkheid en service hoog in het vaandel draagt? Dan bent u bij mij aan het juiste adres.

Mijn naam is Dimitri van Beek en ik woon samen met mijn gezin in Hoofddorp. Voor deze omgeving ben ik beschikbaar voor alle renovatie- en onderhoudswerkzaamheden, in en rond het huis.

Naast mijn bedrijf voor service en onderhoud in de gashaarden: Openhaarden Service Nederland, ben ik altijd druk geweest met allerhande klussen. ’s Avonds of in de weekenden werd ik regelmatig ingeschakeld om een klusje of grotere verbouwing uit te voeren bij familie of bekenden. Omdat ik perfectionistisch ben en dit ook wil uitdragen heb ik ervoor gekozen mezelf aan te sluiten bij De Klussenier. Het is een vertrouwd merk wat staat voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Precies de punten die veel klanten waarderen van een vakman.

U kunt bij mij terecht voor alle renovatie en onderhoudswerkzaamheden in huis. Een kleine greep uit de mogelijkheden: het plaatsen van keukens of W.C’s, installatiewerk, elektra, timmerwerk en de realisatie of onderhoud aan rookkanalen. Maar ook voor schilderwerk, het leggen van vloeren en overige renovatiewerkzaamheden in en om het huis. Ik bespreek graag uw ideeën en bedenk oplossingen wanneer uw idee in eerste instantie niet mogelijk lijkt. Tijdens de werkzaamheden zorg ik voor een nette werkplek om het ongemak van de verbouwing te beperken.

Alle onderdelen vanaf de tekentafel, tot de uitvoering, inkopen van deugdelijk materiaal, afwerking en de oplevering vind ik leuk. Ik begeleid u vanaf de aanvraag tot en met de oplevering. Ook bij grotere opdrachten wanneer ik collega’s heb ingehuurd, blijf ik verantwoordelijk voor de gehele verbouwing. En mocht u na de oplevering nog vragen of opmerkingen hebben, schroom dan niet om contact op te nemen. U ontvangt immers 12 maanden garantie op geleverde werkzaamheden.

Bent u benieuwd naar wat ik voor u kan betekenen? Neem dan rechtstreeks contact met mij op. Ik kom graag bij u langs om de mogelijkheden in uw situatie door te spreken. U ontvangt een vrijblijvende offerte en ik reken geen voorrijkosten. Kortom, vertrouwd verbouwen!

Dien uw aanvraag in »Bekijk meer op mijn website  

Certificeringen

Uw specialist in Hoofddorp voor:

  • Door VELUX erkend als expert voor levering en plaatsing van o.a daglichtssystemen en dakvensters.
  • Door Mawipex gecertificeerd voor advisering, levering en toepassing van EPDM koude dakbedekking.
  • Als drie sterren gecertificeerd Isover Isolatie Specialist verzorgt hij advies, levering en plaatsing van isolatieproducten.

Specialisaties

  • Badkamer verbouwen of installeren
  • Keuken renoveren of installeren
  • CV-ketel installeren
  • Reparatiewerk
  • Onderhoudswerk

Beoordelingen van klanten

Snel, uiterst netjes werkend, zeer klantvriendelijk en een supergoede vakman! Hij mag weer komen! Aan te raden aan iedereen!G.F.J uit Hoofddorp
Dimitri moest een moeilijke klus klaren. We hebben veel overlegd. Vond dat hij netjes werkte. 's Morgens was hij er niet op de afgesproken tijd, later dus, maar werkte dan wel de hele dag door! In principe hebben we voor de volgende klus al weer afgesproken.G uit Zwanenburg
Dimitri is een prima klussenier die met oog voor detail en klant zijn klus uitvoert. Ben erg tevreden.Johan uit Hoofddorp
vriendelijk en duidelijk en heel professioneel.Annemarie uit Amstelveen

Overtuigd? Dien uw aanvraag in »

 
Loading...